вторник, 18 май 2010 г.

ВОЛЕН КРИЕ ПСИХИЧНО БОЛНА СЕСТРА!


Волен Сидеров има по голяма от него сестра която е с психични проблеми в лудница...
Жената се казвала Маргарита и от години живее в приют за психично болни в село Радунци, Стара Планина. В редакцията на вестник “Папарак” се получи анонимен имейл в който непознат информатор ни разказа как семейните раздори във фамилия Сидерови започнали с болестта на по голямата му сестра, която с годините развила остра форма на олигофрения. До ден днешен от появяването му изобщо на обществената сцена Сидеров категорично отказва да коментира личният си живот и Маргарита била основната и единствена причина за това. Информаторът ни който не си е оставил името си гарантира със сто процента достоверност на фактите си заявявайки че всичко може да бъде проверено и доказано документално. Самият лидер на АТАКА не бе намерен за коментар но негови близки дори не си направиха труда да кажат нещо по въпроса наричайки нашият репортер “поредният луд” . ние обаче със сигурност ще направим нужната проверка за да удостоверим каква точно е истината и призоваваме всеки който има да каже нещо по темата да се свърже с нас на редакционните ни имейли.

2 коментара:

Анонимен каза...

волен е бил ДС-агент "Пегас", а неговият тъст - агент "Феникс". Това е по-интересно от психично болната сестра. Такава вероятно изобщо не съществува.
Но преди Капка Волен е имал съпруга или жена, с която е живеел на съпружески начала - някоя си Зина Петрова, дъщеря на бивш търговски представител в Сирия на име Величко Петров, родом от Бургас. А една от любовниците на Волен в началото на прехода беше едан засукана руса хубавица - Нора Стоичкова - пиарката на "Глобул", която му е градска - от Ямбол. Преди 10 ноември въпросната госпожица продаваше джунджурии в градинката пред "Кристал".

Нора Стоичкова каза...

Към анонимния по-горе:
Родена съм в Ловеч, а не в Ямбол. Второ, единствено вярно е, че преди 8 години съм била ПР мениджър на Глобул. Не знам дали съм била "засукана руса хубавица". Малко съм кестенява по природа. Със сигурност обаче явно сте били един от стотиците мераклии наоколо и май не ви се е уредил въпроса, щом сте тъй злобен към днешна дата по мой адрес. Трето - Волен със сигурност има далеч по интересно житие, както и моето между другото, отколкото Вашата плоска фантазия може да обрисува. Затова - най-добре си сверете часовника, преди да ми споменавате името из форумите наляво-надясно.