четвъртък, 3 февруари 2011 г.

НОВ ДРУГАРСКИ СЪД ЗА ВЕСТНИК SHOW

ФАКСИМИЛЕ
„Проклеха новородения син на Албена Денкова и Максим Стависки!”, пише в новия брой на в. „ШОУ”. Седмичното издание отново заимства информация от Razkritia.com. Макар да не са се позовали на идейния си източник, колегите от таблоида са били достатъчно коректни и не са ползвали дословно нашия материал.
Творческият преразказ на „ШОУ” върху публикацията ни, доказа за пореден път, че Razkritia.com се утвърди като информационна агенция и ценен източник на информация за колегите.
Материалът ни „Форумци кълнат бебето на Албена и Максим” бе преразказан и дообогатен с нови коментари в „ШОУ”.
Жалко е наистина, че жестокото отношение на потребителите трябва да става предмет на публикации в медиите. Коментари от типа „Пожелавам детето на Стависки да не доживее до 5 годинки” стряскат със злобата и жестокостта, които лъхат от тях. Именно такива статии обаче понякога ни помагат да се опомним, да се погледнем отстрани и да осъзнаем, че сме загубили човешкото в себе си.
Razkritia.com не одобрява негативното и злобно отношение на хората към новороденото бебе на Максим и Албена и отново апелира към своите читатели да прекратят злобните коментари и клетвите срещу малкия Даниел.

ЦИТАТ ОТ РАЗКРИТИЯ.КОМ

2 коментара:

Анонимен каза...

Нека бебето им да расте живо и здраво и на същата възраст,да му се случи това,което Максим причина.Албена и Максим да са живи и здрави,за да гледат детето си в кома дълги години.Проклето да е цялото им семейство и 9 поколения да плащат за греховете на Максим и безучастието на Албена.

Анонимен каза...

kak moje takova ne6to tctctctctc bezBoga hora ne iskam ida si pomislqm 4e moje da ima takiva hora po svete da pojelavat na edno molko i nevinno detence tokiva raboti NQMAM DUMI ZA VAS KOITO I DA SIIII