сряда, 7 юли 2010 г.

АТАНАС ПАНАЙОТОВ : ЮРИ ГАЛЕВ РЕКЕТИРАШЕ ПОЛИТИЦИ!


в това безвластие, дори един Бойко Борисов беше мутра, а сега е премиер. И той въртеше бухалки, и той беше охранител, и той пребиваше хора, пък се издигна – стана кмет и сега министър-председател! Някой да го е очаквал? Боко Тиквата, Шурла-бурла тиквен гъз, Бойко Рапона е шеф на българското правителство – ами да ръкопляскаме!
- Наско, почина още един герой от твоите книги – Юри Галев. Той беше брутално убит с Калашников. Разкажи какъв човек бе той? Как живя и защо го убиха?
- За съжаление, много от моите герои ги убиха и умряха преди да достигнат 50 години, даже повечето не достигнаха 40. Юри, лека му пръст, беше мъжкар. Не се навеждаше пред никого. Водеше войни на всички фронтове. Не се кланяше и не се слагаше. Не знам как се е хванал с Волен Сидеров, който не оправда надеждите на своите избиратели – дори ги предаде. Волен е нагаждач, а и в Самоков му е трябвало човек като Юри. Щял да се кандидатира за президент, а това е нелепо, дори смешно. Но той си е клоун и на него му отива.Юри го знам от времето, когато се завърнах в България след 9 години политическа емиграция. Събирахме се в кафенето на Щъркела на булевард Стамболийски в София заедно с Юри Печурката, Емо Френски, Гочо и други софийски тарикати от старото поколение. Юри беше доста по-млад от нас поне с 5-6 години. Мъжкар, но див селянин – Самоковски компир, както ги наричахме самоковлиите. Много се кефеше на моите книги и както Милчо Бонев – Бай Миле или Рижата Лисица, или Хандбалиста, лека му пръст, купуваше мои книги и ги подаряваше на своите приятели. Уважавахме се взаимно.
- Скоро излезе твое интервю в един булеварден вестник, как Юри е рекетирал Петър Стоянов, разкажи подробно за нашите читатели, ако не се притесняваш, разбира се!
- Не се притеснявам, защото, когато той ми разказа случката, ми каза: Това е нашият президент! Моите книги са на маса – кой какво ми е казал. Пиша дословно, пък дали е достоверно, няма как да знам, след като не съм свидетел. В една от книгите си от тетралогията „Заговорът” съм описал случаят. Петър Стоянов – Магарешката Усмивка е адвокат по това време на футболния отбор „Ботев” Пловдив. Цигани се настанили в общежитията на отбора и Петър Стоянов наема Юри Галев да ги изгони оттам. Цената е 20 000 щатски долара. Юри получава в аванс 10 000 и след като с негова бригада ги изгонва, разбира се, чрез брутално насилие с железни прътове и бейзболни бухалки, отива за останалите 10 000. Били са с Любчо Стоянов – Боксьора, който превзе стоковия пазар „Илиянци”, а не Мето, по заръка на Васко Илиев, лека му пръст. Двамата отиват в кантората на Магарешката Усмивка, но той е присвоил парите, и, за да не шари, бяга през прозореца, скача и възира. Това е нашият президент, който заради една курва разби СДС – не можаха с Иван Костов да си поделят Надежда Михайлова, сега Неинска.
- Какви му бяха отношенията с групировките? Солов играч, ама все трябва да си с някой!
- Юри не бе с никой. Мразеше висаджиите и беше в постоянен конфликт с тях. Искаха да го пречупят и подчинят, но той не се даваше. До последно. И го убиха. Много мутри го мразеха, затова и бяха покушенията срещу него. Ако се е забъркал с дървената мафия, а в Самоков е на две групировки: на Симеон фон Саксен Кобург-Готта – Бай Симо Ментата и на Цеветелин Кънчев – Дон Цеци, така че ченгетата трябва там да ровят или сред висаджиите. Юри беше голям приятел с Милчо Бонев. Аз съм близък с вдовицата на Милчо – Силвия. Красавица, бивша стюардеса, която сега продължава да управлява хотелите му в Боровец. С нея постоянно помагахме на абитуриентските баловете за сираци, които ги организирахме в хотел „Родина” заедно с Петриана Гатева от „Асоциация майка Мария”. Майката на Силвия, леля Мария, също много помагаше. Милчо постоянно даваше на Силвето пари, когато имам нова книга, тя взимаше доста бройки и ги подаряваше на негови приятели в Боровец. Винаги ходих в хотел „Бреза” с моя син Наско и той израстна с децата на Милчо и Силвия – Милчо и Йоана. Двамата ни посрещаха като най-видни гости с огромни софри и отношението към мен и сина ми бяха наистина изключително приятелски. Е, аверите на Юри се сърдиха, че съм ги издокарал като селяни, но Силвия никога не даваше да се получи конфликт и ме оправдаваше, че съм софийски тарикат. Сега се сърди, че съм писал в книгите си за Милчо, но той е герой от нашето съвремие и трябваше да го спомена. А и беше от големите фактори в СИК. Все едно като пиша за варненци, да не спомена за Джовани, който също ми е близък приятел, или, ако споменавам за македонците, да не кажа за Наско Цината, който спонсорира книгата на Надежда Захариева „Казвам се Надежда”, защото го помолих. Аз съм израснал с тези хора, били сме задно и смятам, че трябва в книгите си да отразявам истината. Та една вечер Милчо се понапил и Юри го метнал да го носи към колата. Куките, обаче дебнели, и хоп – заключват Юри, че искал да отвлече Бай Миле – голям смях...Аз, лично, за Юри мога да кажа добри неща, както и за Милчо, да, били са пущараци, но такива бяха времената – нямаше власт. И в това безвластие, дори един Бойко Борисов беше мутра, а сега е премиер. И той въртеше бухалки, и той беше охранител, и той пребиваше хора, пък се издигна – стана кмет и сега министър-председател!!! Някой да го е очаквал? Боко Тиквата, Шурла-бурла тиквен гъз, Бойко Рапона е шеф на българското правителство – ами да ръкопляскаме! Юри беше дивак, биеше се, също пребиваше хора, заплашваше с убийство – показателен е случаят с Румен Спасов от Украйна, който доведе 30 туроператори, а като им надписаха сметката в кръчмата на Юри, той и брат му, изведоха Румен и го пребиха и се изложихме, ние българите, пред украинците, а това не е простимо – Юри трябваше за това си деяние да бъде съден.Но това е Юри, лека му пръст.
- Наско, как ще коментираш новите номинации за генерален директор на националната ни телевизия? Ти ги познаваш всичките. Бойко иска да прокарва политиката на ГЕРБ чрез нея.
- Аз ще коментирам само една от номинациите, защото иначе интервюто ни ще стане много дълго. Радомир Чолаков от ВАЦ. Още един педераст ни пробутват. Адвокат Чолаков принадлежи към гей дружинката на Тошко Тошев, Тодор Ненов, Костадин Манев. Швестерите в България се поддържат и са много задружни. Нека всички тези обратни да си го монтират отзад, нямам нищо против тяхната сексуална ориентация, но не желая педерасти да са началници в БНТ!!! Чолаков да оглави телевизията? По-доре да изберем Драго Чая или Дим Дуков, те поне имат опит в телевизията. И двамата са ми приятели, но за такъв пост не стават.
- Кога да очакваме втората част на „Заговорът”? Народът лудна по тази книга!
- Търпение, скоро ще излезе не само тя, а и „Кокаин 4” и тогава ще има какво да четат хората и съвсем да пощръклеят! Но това е нашата, българска, действителност...

Afera.bg

7 коментара:

Анонимен каза...

Уважаеми г-н Панайотов, тъпи отговори, тъпо мислене. Нямате логика и сте въздух под налягане!

Unknown каза...

Когато напишеш 15 бестселъри като мен,когато обиколиш целия свят, когато заговориш толкова езици като мен, когато изчукаш толкова жени, колкото нямаш коса по главата си, тогава може да пишеш за мен! Сега просто си трай, пий си ракията и си гледай работата!!! Тъпаците нямате край, но ти щом си умник, дай едно интервю, за да ме обориш!

Unknown каза...

Тъпаците нямате свършване, като си умник, дай и ти едно интервю, за да ме обориш!

Анонимен каза...

Отчайващо е господин Панайотов,отчайващо за страната ни е ,че мислещ човек като Вас е така безнадежно отровен от комунизъм.
Току-що гледах и слушах `Скат`(извинете,че пиша тук,но не намерих друг терен);какви домати,какви трамвайни билети?!То беше друг свят-несравним.Хората по света не са виждали домати,така ли?Плод - зеленчуците чакаха да "пуснат"нещо и не можеха да поберат `опашките`.Левове,конвертируеми,първо напр.,второ такова,преводни,купува държавата ,държавата продава..."Кореком".Това НЕ беше икономика,не бяха финанси,не беше държава.Какви сравнения се опитвате да правите?На такива `носталгици`като вас се крепи още власта на другарчетата.Страшно е,че и хора като Вас са подведени!

Unknown каза...

Жалко, че има още заблудени овце, но затова има и касапи!
Диз тарикатите да си пишат имената, а не да остават анонимни!Говоря, че за 30 гтодини са се увеличили цените, но не и заплатите и пенсиите на хората! Дадох пример с доматите, че внасяме от Турция сега, а винаги сме произвеждали в излишък и това не е носталигия, а факт! И за ВАШЕ сведение, другарю, аз съм от малкото живи антикомунисти, но не може билет за транспорт да 1 лев, а заплатата да е на равнището от 80-те години!!!! Защото тогава беше само 6 стотинки, глупий ми приятелю, брадатко от кв. Иван Вазов. Но с Костовист как да споря? Неговото управление и правителство не бе по-малко престъпно от това на комунистите и на Бай Симо Ментата! Всички до един заслужават разстрел и той вкючително, защото е ортодоксален комунист, женен за партийна секретарка от село Драгалевци!

Анонимен каза...

Ето това е много кофти-когато двама некомунисти си скубят брадите.Много гняв,г-н Панайотов,но мисля,че е в грешна посока.Реакцията ми беше с/у сравненията продиктувани от НЕРАЗБИРАНЕ на това що беше комунизъм.Няма шест стотинки,няма един лев-всичко беше измислено;цифрите тук нищо не означават.Това е друго нещо,това не е система сравнима с нормалните.
Хубаво е ,че се смятате зя антикомунист-дано сме повече ,но да не се плъзгаме по лесното-другарчетата не са за подценяване.
Името си ще наепиша тук: първо защото нищо не означава и второ,защото смятам,че написано `отгоре`изглежда претенциозно.
Желая успехи!
Р.Иванов /Не от `Ив.Вазов`и смятащ ,че не може да има нищо общо с бивш преподавател от училището "Карл Маркс"/

Unknown каза...

Ами не е редно! Ние трябва да се съюзяваме, а не да се караме, но ти избра този подход! Хората ги интересуват цифрите, защото работят и работят за жълти стотинки и това е от 44-та та до ден днешен. Ама откъде да знам, дали не си някой законспириран агент като Коритаров или Инджев? За мен се знае всичко, ама за теб нищо!