понеделник, 23 август 2010 г.

СЕНЗАЦИЯ!!! МОСАД УБИВА ДОГАН?


Тайната израелска служба МОСАД души по дирите на Ахмед Доган, след като от разузнаването изтече информация, че лидерът на ДПС нарушава израелското ембарго и снабдява Палестина с оръжие по турски канали пише "ПАПАРАК" цитиран от razkritia.com

Не се знае какви ще бъдат ответните действия на МОСАД, ако подозренията се докажат. Тайната служба на евреите е известна с безцеремонните си тайни операции, провеждани многократно в редица страни. Тя е считана за една от най-зловещите и безпогрешни тайни служби в света.
Според сведения на наши бивши разведки, държавата Израел е набелязала Сокола като главна изкупителна жертва за участието му тайното снабдяване на Палестина с българско оръжие в сътрудничество с Турция. Запознати с методите на работа на засегнатата страна не вещаят нищо добро за лидера на ДПС.
Икономическата блокада на Ивицата Газа от Израел трае вече 3 години. Според информация на разузнаването Доган помогнал на Турция да снабди Палестина с българско оръжие. „Хора са си отивали от този свят за далече по-малки прегрешения към Израел” – твърдят познавачи на политическата обстановка в Близкия Изток.
Паметливи сочат смъртта на Махмуд ал Мабхух, представител на палестинската организация Хамас, през януари, настъпила в хотелската му стая в Дубай от душене и електрошок, като евентуално предупреждение към такива като Доган, които изнервят секретните служби на Израел.
Наши разведки твърдят, че скоро са засекли в България генерал Дани Ятом – бившият шеф на МОСАД. Той е дясната ръка на бивш и все още настоящ управник на Израел за поръчкови дейности. Идвал е няколко пъти в България, нелегално още през 2008 г., но по други дела.
Ген. Дани Ятом
Ятом обикаля света почти винаги нелегално и под чуждо име – „светват” ни стари разведки. Паметливи припомнят, че същият генерал миналата година предложи услугите на МОСАД за охраната на друг наш партиен лидер – Яне Янев.
При легалното си посещение в България през май, миналата година Ятом заяви: „Имам информация, че България има сериозен проблем с корупцията, с конфликта на интереси, с прането на пари. Подготвих се за идването си в България и видях, че данните за страната ви са доста плашещи“, каза той. Всички изброени прегрешения визират дейността на Доган – разкриват запознати.

2 коментара:

Vladimir's каза...

Крайно време е да свърши някой тая работа,та било то и МОСАД.

Vladimir's каза...

Крайно време е да свърши някой тая работа.