понеделник, 24 януари 2011 г.

ДЕТЕТО НА БОБИ ЦАНКОВ ЖИВЕЕ В МИЗЕРИЯ!

Убитият Боби ЦАНКОВ
Една година след убийството на Боби Цанков вдовицата му Юлия и дъщеричката им живеят бедно. Радиоводещият остави след смъртта си само дългове
Боби Цанков остави след себе си само дългове
– пише „Папарак”. 5 месеца след разстрела на Боби Цанков Юлия роди от него момиченце. Бащата не успя да дочака раждането на дъщеричката си. Той бе убит, когато майката беше бременна в петия месец. Днес тя живее сама с детето си. Юлия, която беше дознател в столичното Шесто РПУ, се омъжи за Боби Цанков на 22 ноември, 2009 г. Тя е втората съпруга на скандалния радиоводещ, който през 2004 г. се ожени за тогавашната си приятелка Диана. Месец след сватбата тя подала молба за развод, а след убийството му призна, че очаквала животът му да свърши по този начин. „Знаех, че рано или късно на някой ще му писне от измамите на Боби и ще го ликвидира” – заяви Диана.
Зле живее и вдовицата му Юлия, която битува на ръба на мизерията. След смъртта си Боби остави само дългове, разправии и торба с лъжи – подчертава „Папарак”.

1 година след убийството извършителят не е разкрит

Възрастна знахарка от Велико Търново заяви, че над дъщерята на Цанков тегне тежка карма. Врачката била категорична, че фаталният край на Боби бил резултат от тежки кармични натрупвания в рода му по майчина линия. Тъй като детето му е момиченце, трябвало на всяка цена да се направят серия ритуали, които да прекъснат връзката на детето със злите сили. Знахарката препоръчала муски, които да пазят малката Юлия, носеща името на майка си.
Истината е, че Боби Цанков беше убит не заради журналистическата си дейност. Нито заради книгите си – пълни с лъжи и измами, както и целия му живот – пише „Папарак” и допълва: „Боби Цанков беше разстрелян, защото „пееше” в ДАНС и на прокуратурата. Лъжеше безогледно и беше готов да натопи всеки – само и само да спеси собствената си кожа. Цанков стана доносник на прокуратурата, защото срещу него имаше много наказателни дела за измами” – пише „Папарак”.

Цитат от разкрития

Няма коментари: