сряда, 26 януари 2011 г.

ЯНЕ ЯНЕВ ИЗЧЕЗНА?

Яне и любимата!
Последно време Яне Янев не може да бъде намерен от никого. Пръв Алармира за изчезването му Мартин Карбовски, който се зачуди как така Яне не се явил в предаването му след предварителна уговорка. След това и други популярни личности и някои институции изразиха учудването си от неочакваното спотаяване на лидера на Ред, законност и справедливост. На повърхността изплува най-очевидната причина за това, а именно разкритието на Цецка Цачева за фалшификациите в подписката на Янев, внесена в парламента. За нередностите г-жа Цачева е сезирала ДАНС.
Какви са нередностите във въпросната подписка, подписана от 600 000 граждани, чиято цел беше референдум и разпускане на парламента?
Били са използвани неправомерно лични данни на гражданите. Сгрешени са адресите, имало подписи на хора с един и същи почерк, имена на починали хора и дори депутати от ГЕРБ.
Най-новата скандална подробност около подписката на Яне е на път да гръмне до дни. Вестник „Папарак” се е добрал до информация от хората, които правят експертизата на официалната документация, че повече от 2000 подписа са на момичето около 25- годишна връзка. Разследването разкрило, че става въпрос за компаньонки в известни еротични клубове, където се предлагат официално масажи и стриптийз. Налага се версията, че по всяка вероятност става въпрос за голяма част от прословутите жрици на любовта, собственост на Алексей Петров – Трактора. Интересното в случая е, че броят на младите поддръжнички на подписката на Яне е близък до този на всички подчинени на Трактора дами в лекия бранш, за които Razkritia.com писа наскоро. По случая отделно щяла да бъде образувана проверка, резултатите от която щели да излязат съвсем скоро.
Последно Яне Янев даде косвен отговор по темата „подписка” в „Тази сутрин” по Би Ти Ви. Според него, не може да идват хора от ДАНС по нощите и да питат хората дали са се подписвали за държавен преврат. Оттогава, както споменахме по-горе, от Яне няма вест.

Няма коментари: