понеделник, 18 януари 2010 г.

ПЛАМЕН ГАЛЕВ БОЛЕН?


Стария познат номер „Маргините”, сега е на път да премине в ръцете на другата братска подземна династия „Галевите”. Наш човек от следствието пусна мухата, че вече няколко известни и именити лекари, дошли по сигнал да прегледат състоянието на, окопчаният и заключен бос от Дупница – Пламен Галев. Целта им била, като при познатата схема с братята Маргини, босът да бъде измъкнат от ареста по предтекст че е зле със здравето. Виждало се обаче, става въпрос за отчаен театър който големият брат Галев, разиграва или поне се опитвал да разиграе пред властите. Но едва ли плановете му ще успеят, казват вътрешните.
Вече едва успявал да излезе от депресия, чувствал се смазан и страшно уморен. Дори на моменти, ставал неадекватен и силно раздразнителен.
Според скитите ни анализатори, това било очаквано от „режисьор-постановчиците” на „спектакълът Галеви”и в съвсем скоро време се очаквало династията им да капитулира пред тях. Със сигурност следствието срещу Галев нямало да стигне до тотално осъждане, целта била просто да им се прекърши гръбнакът.

Няма коментари: