понеделник, 18 януари 2010 г.

Сензация! Разследване разкри: ДЕЙСТВАЩИ ЧЕНГЕТА УБИЛИ ПРОФЕСОР РАДАНОВ!


Сензация!
ДЕЙСТВАЩИ ЧЕНГЕТА УБИЛИ ПРОФЕСОР РАДАНОВ?!

Зад смъртта на експертът по съдебна медицина професор Стойчо Раданов който преди около два месеца бе намерен обесен на детска катерушка в столичния квартал „Иван Вазов”стояли действащи полицаи. Първоначалната информация която се разнася и до ден днешен е категорична че става въпрос за самоубийство. Според наши източници редовна практика е при всяко самоубийство да проверява и версията за убийство. В случаят с Раданов обаче ,тази практика била пренебрегната което подсилвало подозренията че в „самоубийството”има нещо повече от странно. Наши източници страхуващи се да говорят, ни подхвърлиха версията че зад смъртта на Раданов, стояли действащи ченгета. Това при всички положения подсилвало версията че Раданов е убит при това по заповед на доста силен властник.
76-годишният професор беше ръководител на екип от петима експерти, които направиха повторна аутопсия на телата на убитите сестри Белнейски от Пазарджик. Според заключенията на тази експертиза сестрите са били прегазени от автомобил и не са били изнасилвани. Това противоречи на твърденията на първата експертиза, според която момичетата са били изнасилени и убити. Случаят още не е разрешен, а резултатите от експертизата на екипа на проф. Раданов бяха оспорени от други съдебни медици. В рамките на тази трагедия от години се заговори за пръста на силен човек над властта, което напълно съвпада с версията за евентуалното убийство на Раданов.
Проф. Раданов беше съдебен експерт и по делото за смъртта на Ангел Димитров – Чората, който почина по време на полицейска акция в Благоевград. Преди едно от съдебните заседания по случая, Раданов направи изявление пред медиите, в което каза, че подсъдимите полицаи е трябвало да задържат Чората, но вместо това те са превишили правата си и са го убили. Защитата на полицаите поиска отвод, защото според нея чрез това си изказване Раданов би могъл да попречи на работата на съда и да повлияе на тяхното решение, тъй като експертизата все още не е изслушана официално. В конкретният случай ставало въпрос също за пръст на висши ченгета свързани с властта и контактите им с хора от подземният свят. Според информаторите ни, нещата били видими и се знаели в подземните среди и със сигурност това щяло да излезе наяве след изборите, ако се сбъднат прогнозите че днешните управляващите щели да се радеят със властта.

София
Иван Лилов
lilov23@abv.bg

Няма коментари: