понеделник, 18 януари 2010 г.

Татяна Дончева - Идвам на власт!


Татяна Дончева е готова да смени Сергей Станишев от лидерския пост в БСП. След като дълго време името й бе спрягано за конкуренция на партийния бос, а тя опровергаваше повече или по-малко усърдно, днес устата екс-депутатка най-сетне призна, че е готова да застане на върха на социалистическата партия. Нужна е пълна промяна на властта, само аз мога да пробия Берлинската стена на общественото недоверие към червената идея. Така че чакайте ме идвам на власт! ”, заявила пред . червени активисти и опозиционери Дончева в собствената си кантора снесоха ни присъствали.
“Аз мога да водя армия от хора, които желаят победата. Ако тези хора не желаят победата, а просто да си живеят на “Позитано” 20, нямам място там”, не крие амбициите си бившата народна представителка. Според нея кандидатурата й няма разумна алтернатива. Дончева не се задоволи само да оповести амбициите си, а отново нападна и подложи на унищожителен сарказъм конкурента си. Сегашният лидер на БСП Сергей Станишев не е управлявал решително и твърдо, категорична бе тя. “Станишев е кукла на конци, разберете! Неслучайно Бойко борисов го нарече мекере на Доган”, захапа го тревненската фурия.
Днес, няколко месеца след изборите, в новата си адвокатска кантора, тя съжалява, че е закъсняла с предупреждението си, когато преди време повдигна темата за начина, по който се вземат управленски решения в БСП, по който се подреждат листите и за влиянието на съветниците на Станишев.

Няма коментари: