понеделник, 18 януари 2010 г.

КМЕТЪТ НА КАВАРНА ПРОДАВА КАНАБИС?


Това чухме от хора на рок и хеви метъл средите. Те ни уверяват че по време на прослровутият рок фест в Каварна, скандално известният кмет Цонко Цонев направил неофициално разрашание пред своите хора в морският град, докато тече мероприятието на воля да се продават цигари канабис. Именно за това градчето се превърнало в меката на хипи движенията, рок бандите и метаристите защото знаели че това е българският Амстердам. Най пресните новини по тази тема са от преди няколко седмица на празника “Джулай”, където за съжаление загина и човек паднал мъртво пиян и дрогиран от висока морска пропаст. Цялата плажна ивица раноо сутринта на първи юли миришела на забраненанат билка и дори на никой не му правело впечатление от това. Дългокоси стожери на легендарната музика се кълрнат че са видели и самият Цонко да набива трева и пие бира посрлед нощтта на празника. Наши будни колеги журналисти вече са алармирали съответните органи за това, вопросът е обаче дали те ще имат воля да разкрият фактите.

1 коментар:

Jazz каза...

Дай боже повече такива кметове на България,хвала....

На спирут оф бургас спенс каза от сцената че спецялно за тази вечер шпушенето е РАЗРЕШЕНО въпреки че имаше полиця на сякаде човека го каза то сцената и си пушихме на всякаде и куките не правеха проблем наистина, е какво лошо има в това ?
Пушачите на трева не са ли хора,сред тия металисти и хипита дето изброявте нема ли хора те самите не са ли хора,какво толкова е станало като се е пушила трева на джулая,ми то джулай без трева ...........
Трева в каварна на джуля се пушеше много преди цонко да стане кмет и да има каварна рок фест,какви ги дрънкате,а в самия факт че той обича да пуши не виждам нищо лошо ....само немога да разбера ваз какво ви засяга кой с кого си ляга,или щото сте медия да ви еба.

ПП.приляга ви на името "подривна медия",да хвърляте неверни обвинения за разпространение на високорискови вещества,иначе невиждам кой ше ви чете,евала за стаята невероятно дебилни дебили сте.