вторник, 19 януари 2010 г.

ОПИТАХА ДА УБИЯТ СЕСТРАТА НА ВАЛЯ АХЧИЕВА!




Преди време сестрата на Валя Ахчиева - Моника, се разминала на косъм от смъртта. Родственицата на тв журналистката е простреляна миналата година, но инцидентът старателно се укрива от медиите. След множество уговорки успяхме да се свържем с потърпевшата Моника Ахчиева. Жената сподели, че с помощта на кака си Валя и на майка си вече е на път да излезе от преживения шок. С треперещ глас тя възстановява кошмарния епизод.
„Не мога да забравя случката. Беше 25 ноември 2007 година, един часа сред полунощ. Тиха, спокойна вечер. Прибирах се от гостуване при приятели с велосипеда си. Изведнъж чух лек пукот. След секунди усетих и леко затопляне в областта на врата. Инстинктивно пипнах с ръка дясната част на шията и с ужас установих, че от мен тече кръв... разказва Моника пред наш репортер.
Тя старателно се опита да заобиколи темата, за професията на кака и. Даже спира да говори при този въпрос. Казва само че кака и била прекалено смела, което не било хубаво. Моника не вярва, че някой може да изпитва злоба и завист към нея или към кака й Валя. Но допуска че може би са я гръмнали по погрешка. Дали стрелецът е чакал Валя, Моника казва че е твърде вероятно. Двете наистина си приличат. Имат много общо във лицето, прическата и формата на очите. Валя е с 6 години по-голяма от Моника и прилича на майка им. Баща им починал преди 32 години, а майка им ги възпитала в доброта и уважение към хората. В момента Моника Ахчиева е пенсионерка по болест. Разчита на моралната подкрепа на майка си, която е пенсионирана учителка, както и на доброто сърце на сестра си - водещата на „Открито" Валя Ахчиева. „Добре че е тя, да ни помага, че иначе закъде сме", обобщава Моникаи се моли нищо да се случи със сестра и.

Няма коментари: