вторник, 19 януари 2010 г.

ТРАЙЧО МАНЕКЕНА НАСИЛИЛ АЗИС!



Една доста пикантна история излезе от дълбините на тъмното минало на фолк.легендата Азис. Дълбоко запознати в нещата ни разкриха фактът че известният бизнесмен с прозвището Трайчо Трендафилов Манекена е един от първите спонсори и любовници на русокосата Василка. Преди години на едно от първите участия на Азис, Манекена бил привлечен от нестандартността и визията на певеца. Веднага поискал среща с него и между тях пламнала искрата на сексуалното привличане. Манекена който стана национално популярен по време на един от сезоните на Големият брат, като скандалният бивш съпруг на миската Виолета Здравкова и баща на дедето и, е известен в бохемските среди като голям любовник и чаровен богат сваляч. Това подтикнало не много известният по онова време Азис да му обърне внимание и да му се отдаде. Градска легенда от тогава носи че двамата подържали подобни контакти за известно време.
След известно време обаче, Василка се оплакала на свои приятели че Манекена си падал доста по садо. мазо изпълнения и на моменти го наранявал. Не чувствал тръпка а дори нещо повече – чувствал е жертва.
Близки и на Трендафилов, също потвърждават фактът че той приемал любовниците и жените си като лична собственост. Дори приемат това негово състояние като психически проблем.

Няма коментари: