вторник, 19 януари 2010 г.

ГЕЙ ПСИХОПАТ ВИЛНЕЕ В БЛАГОЕВГРАД!?Полицията умишлено потулва случая за да не всява паника!


Ужас! Колкото и невероятно да звучи, по всяка вероятност убиец-психопат вилнее в Благоевградско! На съвестта му вече тежат две разкрити престъпления, но не се знае колко в действителност са жертвите му. Убийствата са изкусно маскирани като самоубийства, коментират ченгета. Има обаче подозрителни съвпадения между самоубийствата на двадесет годишния Павлин Адамов, чийто труп беше намерен в местността „Бадемите” над Кресна, и на осемнадесет годишния Иван Тумбалов, открит в канал край Благоевград, които навели разследващите на мисълта, че е възможно престъпленията да са дело на маниак с опасен ум. Общото между двата случая е, че детайлите са изпипани като във филмов сценарий.
Профилът на предполагаемия убиец е на човек, който се владее перфектно, хладнокръвен е и по някаква причина е отегчен от живота.

Изпитва омраза към млади момчета

и ги ликвидира с методична прецизност и точност. Възможно е психопатът-убиец да се подвизава с коментари в интернет форуми под женски никнеймове, смятат психолози. Със сигурност било че става въпрос за мъж с хомосексуални наклонности.
По-пресният от двата разследвани случая е с ритуалното убийство на Адамов. Сигналът за трагедията е подаден от неговата майка едно денонощие след неговото изчезване. При огледа се установяват фрагменти, които копират двойното убийство на сестрите Белнейски.

Трупът на младежа е намерен в гориста местност.

До него е поставен окървавеният нож, по който има следи единствено на Адамов, а останалата повърхност е била излъскана като стъкло. По ръцете и тялото на момчето има прорезни рани. Убиецът е имитирал рязане на вени, но това най-вероятно е ставало, след като младежът вече е бил умъртвен с две срязвания на шията под езика и в корема. Другото сходство с драмата “Белнейски” е, че и в двата случая няма следи от борба.
Дрехите на двадесет годишния Павлин Адамов, който бе открит от пастир в местността „Бадемите” над Кресна, са намерени на повече от един километър от трупа на момчето. При огледите обаче се установява, че

смъртта не е настъпила на нито едно от двете места!

Очевидно трупът е бил пренесен до горичката, както е направено със сестрите Белнейски, коментират криминалисти. При огледа на тялото на Павлин е установено, че той не е вървял бос, въпреки че обувките му са намерени на повече от километър отстояние.
Според директора на полицията комисар Константин Титянов версията за убийство не е изключена.
Мистерия и филмова фабула, говорещи за добре обмислено убийство, се съдържат и в случая с изчезналия в новогодишната нощ Иван Тумбалов от Благоевград. Както стана ясно осемнадесет годишният младеж празнува с компания в бл. 2 в кв. "Струмско", но малко преди полунощ се скарват и той тръгва пеша по посока центъра на града. Според очевидци е бил забелязан към 00:30 ч. в хитовия местен клуб “Дръм”, където е останал до 01:15 ч. Оттам според свидетелите се е насочил към клуб „Ъндърграунд”. Следите му обаче се губят.
Според съдебно-медицинската експертиза, извършена от скандално известният на българската общност д-р Яни Златин, няма видими белези от насилствена смърт по тялото на Иван Тумбалов. Отново обаче има прилика със случая „Белнейски” и тя е в малко коментиран детайл, според който сестрите са били забелязани в заведение в пазарджишко село. В случая с Иван пък момиче, работещо в заведение в района на село Мурсалево, е разпознала издирвания младеж и е заявила под клетва, че той е хапвал в заведението на девети януари, когато според съдебно-медицинската експертиза вече е бил труп на една седмица.
В продължение на четирдесет дни полицаи, близки и приятели издирваха изчезналия младеж. Близки и приятели разлепиха плакати с лика на Иван в Благоевград и в Студентския град в София, по аналогия с издирването на софийския фотограф Декстъра, намерен също мъртъв при загадъчни обстоятелства. Напълно възможно е

този смъртен случай също да е дело на убиеца-психопат,

който е разширил периметъра на действието си, коментират психолози.
Не се изключва и възможността Тумбалов да е станал жертва на престъпление, съобщи говорителят на Окръжна прокуратура в Благоевград Елка Атанасова. „Не вярвам, че момчето се е самоубило по няколко причини – коментира семеен приятел на Тумбалови. - Щом трупът е намерен в Струмско, явно Иван въобще не е ходил в клуб в центъра /на около 5-6 км оттам/. Излиза, че някой е давал лъжливи показания, че е видян в клуба. Защо го е направил? Кой се дави в канал, в който нивото на водата не е повече от метър - метър и нещо, самият рибарник е много “по-подходящ” за целта? Приятелите му говорят, че е бил много пиян и тази версия непрекъснато се пуска в общественото пространство. А колко пияни са били те?”, пита близкият на почерненото семейство.

„ Истината е че става въпрос за педераст психопат!”

Най официално заявяват хора, познавачи на ситуацията. Според тях дори това била версията на полицейските психолози, която те подочули оттук оттам, но не било обявено за да не настъпи излишна паника. В отела по криминалистика на РДВР – Благоевград , имало регистрирани няколко случая на известен и доказан в публичното пространство на града ,човек който по един или друг начин отправял заплахи към млади момчета отказа ли му да така да се каже „ му обърнат внимание”. Същата личност бил привиква неофициално в сградата на РДВР и бил предупреждаван да престане с тази си своя слабост.
Хората разказа ли ни тази история ,не посмяха да назоват име нито поне длъжност но от хорски клюки подочухме че може би става въпрос за човек свързан с известното в града учебно заведение ЮЗУ „ Неофит Рилски”. Дори из коридорите на университета упорито се говорило че откачилият преди няколко месеца доцент

Пиер Воденичаров, който по съвпадение или не също е отявлен хомосексуалист,

изпаднал в тежкото си състояние именно поради тази причина. Покрай нова годинаа известният доцент по социолингвистика Петър Воденичаров шашардиса след новогодишните празници жителите на село Тешово с неадекватното си поведение, приличащо на отчаяна депресивност. Той изхвърли от шикозната си вила цялата покъщнина, заедно с телевизора и другата техника, дори дървата, с които се е отоплявал. Отказвал всякакъв контакт на всички, които искали да се видят и чуят с него, мобилният му телефон пък бил изключен от месеци. Притеснените жителите на Тешово правили многобройни опити да предизвикат разговор с него и да разберат причината с цел да му помогнат, но адекватна реакция от негова страна нямало. Те уведомили и колегите и началниците му в ЮЗУ, чиито коментари били доста уклончиви, в смисъл, че той си е нормален, но може би практикува “йога”. Тешовлии коментират, че не са чули йогите да изхвърлят всичко от къщата си. Буквално дни преди това Пиер Воденичаров е постъпи така и с апартамента си в квартал “Струмско”, откойто пак по съвпадение или не е мъртвият Иван Тумбалов. След като и от там оттам изхвърлил цялата покъщнина, смахнатият доцент хванал автобуса и заминал за китното Неврокопско село Тешево където има луксозна вила и продължил с истеричният си ритуал.. Близки на известния доцент обаче ни казаха под сурдинка че основната причина за състоянието му, била разпадналата се любов на Пиер с двадесетгодишният Вальо от село Господинци, Гоцеделчевско. Буквално дни преди да изпадне в невижданият си транс, Пиер получил жесток sms, от любовникът си и полудял. Свидетели на нервните му пристъпи, озадачено ни признаха че, през дебелите дувари на старата къща в Тешево, са се чували отчайващи вопли от рода на „Вальо обичам те!Върни се!”.
„Подобно психическа криза, в следствие на една нестандартна любовна драма може не само да разбие съзнанието на човек но и да склони цялото му същество към самоунищожение”, помолен за коментар, даде разясненията си известният неврокопски психиатър доктор Цацев. Според него ако навреме и дори със сила не бъдет предприети мигновени мерки, нищо чудно в най – скоро време Воденичаров да посегне и на животът си.
Пиер Воденичаров е един от най- екстравагантните преподаватели в Благоевград, чел лекции в множество европейски университети. Бил ранима душа и приемал нещата ужасяващо лично. Освен загубата на любовта си другата причина за причина за депресията му е загубата на най-близкото му същество – майка му. Пиер Воденичаров е родом от град Разлог, завършил е българска филология в Пловдивския университет и постъпва като асистент в ЮЗУ “Неофит Рилски” – Благоевград през 1986 година. Водейки лингвистична студентска експедиция през 1989 година в село Тешово, той се влюбва в красивата природа, въздуха и тишината на селото. Там той купува стара къща, която събаря до основи и построява нова вила в същия старинен стил. Отогава повечето време от годината Воденичаров прекарва в Тешово, като прави километрични планински преходи и плуване в Огняново. Междувременно покрай фондация “Отворено общество” той защитава множество проекти за обучение по английски език в училищата във високопланинските села на Западните Родопи. Издал е множество научни книги на български и английски език.

„Една колкото и силна любов обаче не може да съсипе така човека,+

Помолени за коментар ни споделиха, негови бивши студенти. Те също са озадачени от случая и допускат връзката на преподавателят си тези ужасяващи престъпления. Някои от тях дори отбелязаха че и в уж отделният случай с Пиер Воденичаров, също ставало въпрос за двадесет годишно момче. Видимо било че доцентът си падал по млади пичове, както и не назованата позната публична личност от информацията ни. Видимо било че всичките неволни жертви са били добре сложени и симпатични натури за да привлекат вниманието на такива като тях. Със сигурност Пиер – Петър Воденичаров е знаел доста по този въпрос Това била и главната причина той да изпадне в такава криза.
„Не могъл да преживее ужасът че са погубени тези момчета от хомосексуални подбуди”, бяха точните думи на хората познаващи добре смахнатия доцент. Странното защо всички мълчали по случаят, трагедията вече стана толкова голяма а никой не смее да говори. Ако наистина из благоевградско вилнеел луд гей който убива млади момчета, трябвало да се вземат спешни мерки за залавянето му, а не да се скланят очите от срама и позора, категорични са младите хора из Благоевград. За тя тази история била публична тайна и всеки предприемал нещо в името на своята защита. Спрейовете със сълзотворна газ, електро-шоковите палки вече са свършили от оръжейните магазини, някои момчета дори споделиха че имали газови пистолети, а по агресивните и смели те от тях заявиха че ако в скоро време властите не вземели мерки по разкриването на трагичните случай, те щели да сформират млада гвардия и сами да линчуват този който смятат че е виновен.

Благоевград
Ваня Симонова
„ъндърграунд-медия”

Няма коментари: