понеделник, 18 януари 2010 г.

Румен Петков - СИМЕОН ДЯНКОВ Е НАКАСЪРНИК!



Премиера много грубо го подвежда министърът на финансите - един зле организиран смешко, който заяви, че ще реши въпроса с кризата. Тук според мен Иван Славков даде едно гениално обяснение на какво се дължи световната финансова криза - на факта, че Симеон Дянков се е виждал с 60 финансови министри и е объркал начина им на мислене.
Не може на 25 декември да нямаш пари, а на 5 януари да имаш.", казва Румен Петков в интервю за плевенския вестник в-к "БГ север".
Бившият вътрешен министър продължава да поддържа тезата, че на някои министри oт правителството им липсва опит и интелектуален потенциал. Според Петков това е много сериозна заплаха за стабилността на държавата - и политическа, и финансова, и икономическа, и на първо място социална.
Екскметът на Плевен добавя, че ГЕРБ няма да изкарат мандата си докрай. "Те ще бъдат заинтересовани от предсрочни избори, защото ресурсът на доверие към тях се изчерпва, и то с доста едри крачки. За последните 40-ина дни има спад от 10 пункта на подкрепата.", отбелязва Петков.
"Ако ние бяхме предизвикали извънредни избори на 5 януари 2007 г., днес ситуацията в страната щеше да е съвършенно различна. Днес БСП щеше да бъде с много голямо мнозинство, но това е минало...", завършва бившият вътрешен министър.

АФЕРА.БГ

Няма коментари: