четвъртък, 21 януари 2010 г.

Проф- Юлиян Вучков : СЛАВИ СИ ОТИВА!



Какво е качеството на националният ни ефир днес?
- Ужасно, нахално, объркано, нереално, измамно, отвращаващо и натоварващо. Това мога да кажа за българският ефир днес. Занимавам се с телевизия от години но подобно слободия и простотия никога не съм виждал. Чак е плашещо.
Кой според вас е по добър Слави или Иван и Андрей?
- Кой Слави ли? Този “Господ на Ефира” , още ли показва муцуната си от екрана? Често да ви кажа не си правя труда да го гледам. Той ще се удави във собствените си плюнки по хората. Отива си! Докато при Иван и Андрей за които с радост ще кажа че познавам и съм добър приятел, мога с чисто сърце до ги нарека млади и талантливи професионалисти. Техните големи успехи в ефира винаги са били въпрос на време и задължителни,
Кой водещ според вас не е за екран и кой е най добрия?
- Не водещ а водещи. За добрите ти казах. Но за лошите няма да ми стигне и цял дан да изброявам. Като начало ще назова всичкото що е мутра която излиза от екрана на така нареченото пишман шоу “Господари на ефира” . ама то не бяха простотии, то не беше жлъч по мен и доста друг стойностни водещи. Имам чувството че тези хора там страдат от факта че другият е талантлив а от тях нищо не става.
Кое е най пропадналото телевизионно риалити според вас?
- Че има ли някое което да не е пропаднало. Дори и с висок рейтинг всичките такива програми са пропаднали морално, при това под критичният минимум. Те убиват културата на българина, състаряват го в мислите си, ангажират го с проблеми които са далеч от ежедневието и съзнанието му. От тях се оглупява!
5. Свалете от ефир едно предаване!
- С риска да се повторя ще кажа “Господари на ефира” . колкото по бързо падне толкова по добре. А според мен това е въпрос на малко време. Вижда се че го изместиха по нощите, защо мислите - защото никой не иска да го гледа.

Няма коментари: