понеделник, 18 януари 2010 г.

Опасни връзки - СЛАВИ БАДЖАНАК С КЛЮНА И СКАЛАТА




ОПАСНИ ВРЪЗКИ!

Слави е "баджанак" с Клюна и Скалата!

Баджанаците са съпрузите на две сестри, в зевзешката реч обаче с “баджанак” се титулува бившият любовник на жената, която в момента е с теб.
Има и куриозни изключения като нашите прекрасни приятели Искра, Деян и Коцето, които живеят под един покрив и работят заедно. Коцето е бившият съпруг на Искра, а Деян - настоящият. Е, единият не спи с нея. Но иначе идилията е пълна. Коцето и Деян си викат "баджо". С любов. Сериозно! "Баджанаците" са една особена порода мьже, на която си заслужава да бъде направена щателна дисекция. Затова слагаме кадифените ръкавици и започваме да режем със скалпела заплетените връзки на елита.

Най-тайнственият и прикрит мачо в шоубизнеса безспорно е Слави Трифонов. Обаче понякога и той си ляга с мадами, които не знаят да си държат езика зад зъбите, колкото и да ги респектира. Наскоро силиконовата бомба Ан Джи с охота разказа за страстната си любовна история с Дългия. Дочухме, че той не е бил особено щастлив, задето се е разбрало, че е "баджанак" на наркобоса Антон Милтенов - Клюна и Киро Скалата. Жени, какво да ги правиш... На Киро Скалата явно му върви на именити "баджанаци". Покрай манекенката Снежина Вълкова мускулягата е "сроден" не с кой да е, а със самия Валери Божинов. Благодарение на Снежинка Кирето се обръща с “баджанак” и към още няколко именити ергени като Георги Славов, син на взривения в асансьора милионер Стоил Славов, и собственика на дискотека ЕХIТ - манекена Сашо Беседин.
Алисия пък направи заварка между червената буржоазия и италианското калчо, заменяйки сина на милионера Добромир Гущеров - Християн, с оценения на 13 милиона евро полов атлет Валери Божинов, чиято "рода" по женска линия прилича на телефонен указател.
Още един футболист има дълъг списък от "непреки роднини". Секссимволът Митко Бербатов имаше любовна история с екссъпругата на Наско от БТР - Силвия Стойчева. Русокосата гримьорка, снимала се и в "Плейбой", има закачени на колана си още "скалповете" на Мариян от "Биг Брадър 2" и неколцина футболисти и баскетболисти. Топманекенката Теди Велинова успя набързо да "сроди" в столична тоалетна Бербо с дългогодишния си приятел Румен Бояджиев. Теди направи “баджанаци” и манекена Ники Илиев, и сина на вносителя на “Лада” за България Витя.
Гонзо пък е "баджанак" на застреляния в Амстердам "картофопроизводител" Косьо Самоковеца, заради което навремето бра доста ядове. "Свързващото звено" е синеоката манекенка Цеци Красимирова, която за кратко мина и през кревата на Георги Славов. Сред богатите и известни мъже вече плъзна суеверието, че "куршумената Цеци" носи нещастие, но въпреки това малцина могат да устоят на фаталния й чар. При снимането на актуален клип на БГ водка Цеци и Снежина се хванаха за косите в една от почивките. Причината: именно Георги Славов - бивше гадже и на двете!
Покойният Кръстник на мафията Иво Карамански бе заменен в сърцето и постелята на изумително красивата Нели от "Огледала" от не особено красивия, но пък за сметка на това грижовен и всеотдаен стриптийзьор Айвън от балет "Максимус".
Ако можем да вярваме на клюките, Катето Евро е направила "баджанаци" Стойко Сакалиев и топфризьора Григорий Кюлев - Гого, който пък навремето беше гадже на певицата Ирра.
Култовата блондинка Венета Райкова, настояща съпруга на Тишо от "Биг Брадър 1", преди него е "отметнала" Графа, Тошко Славков - внука на Тодор Живков, и настоящия шеф на Съюза на артистите Христо Мутафчиев, както и дискотечния бос Георги Чопев. Хитрушата, естествено, отрича и иска да ни убеди, че едва ли не се е омъжила девствена. Вярваме й, що да не й вярваме...
Графа не случайно си е избрал такъв благороднически псевдоним. Предълго и благородно е и “баджанашкото” му “родословно дърво”, в което четем дори името на Емил Кошлуков - любовник на неговата ексизгора Вики от "Мастило". Куши пък е "баджанак" на Евтим Милошев - не забравяйте, че политикът отне дългогодишното му гадже - модела Боряна Шехтова.
Наталия Симеонова е правила "море от любов" на милионера Даниел Ризов - Денис, който въпреки всички слухове продължава да бъде неин съпруг, а преди туй и на рокпевеца Стенли. Според мълвата Стенли дори е направил опит за самоубийство, след като "баджанакът" Денис му отнел русокосата красавица.
Мултифункционалната певица и актриса Нети омъжи за себе си Дони.
Преди това тя имаше страстен роман с ексмузиканта и настоящ режисьор в чалгагиганта "Пайнер" Людмил Иларионов - Люси. Когато преди година в таблоидите цъфнаха порноснимки от младежките години на Нети, мнозина заподозряха, че именно съкрушеният Люси й е спретнал тоя кофти номер.
Актьорът Чочо Попйорданов "се сроди" с тв-водещия Георги Любенов, който, ако че го набеждаваха за "мека китка", днес движи с голямата любов на Чочо Йоана Буковска. Покрай Хилда Казасян Чочо стана “баджанак” и с вносителя на “Филипс” Симеон Вучков.
Около звездите от "Биг Брадър" положението е страшно. Казват, че тия хора не били известни с нищо, освен че са ги "давали по телевизора". Дръжки! Знаете ли например, че Найден в момента спи с бившата дългогодишна приятелка на фолкпевеца Коцето - Ани? Нед е "баджанак" и с една... жена. Папараци хванаха навремето Зара в една хотелска стая с Галка от "КариZма". Дибидюс голички, каквото и да значи това - ние не ги разбираме тия работи...
Миро, Мариян и Елена пък заформиха класически любовен триъгълник, в който измаменото камилче ненадейно се оказа кльощавият фризьор. "Моралните щети" на Миро бяха компенсирани със 150 бона, а двамата с Елена днес се натискат по светските партита и харчат мангизите на съчувствените балъци, дето пращаха ес-ем-ес-и. Хи-хи!
Съратникът на Слави - Годжи, пък намери "баджанак" в лицето на друг басист - Митко Кърнев от Д-2. Тяхна обща муза е Зорница - шефката на балет "Дива".
Сега си водете записки, защото тук е наистина заплетено като в 984-та серия на сапунен сериал. Шефът на "Труд" Тошо Тошев е "повече от близък" със самия Ахмед Доган покрай Валерия Велева, която според слуховете е била наистина само "по пантофи" и пред двамата влиятелни мъже. Тошев вика "баджо" и на Трайчо Трендафилов - Манекена, с когото са делили "брадърката" Виолета Здравкова. Наскоро в "отбора на Вили" имаше нов "трансфер" - русата палавница се омъжи за сексапилния богаташ Румен Лазаров. Ами “горчиво”!
Като опряхме до мъжете с власт и пари, да ги караме по домова книга. Знаете ли, че културният министър Стефан Данаилов културно си казва "баджо" с културтрегера Вили Цанков.
Преди да се омъжи за Ламбо, умопомрачителната красавица от зората на соца Мария носеше фамилията Цанкова. Според непотвърдени данни Бат’ Серго "си е мешал капите" и с Иван Славков - Батето и Андрей Баташов, спрягани за твърде близки до Аня Пенчева. Едно е сигурно - Сашо Диков и доста по-младият от нея Ивайло Караньотов са й били съпрузи.
Батето е "баджанак" и с любимеца на Надка Михайлова Ники Сотиров, който навремето водеше съпругата му Валя. Но както знаем, Славков е над тия неща, иначе сигурно би се вързал на вехтия слух, че първата му съпруга, Людмила Живкова, е имала вземане-даване с Александър Лилов.
Експредседателят на Народното събрание Благовест Сендов е женен за бившата съпруга на певеца Тодор Трайчев Анна. Преди време таблоидите набъркаха мадам Сендова в афера с "любимеца на бабичките" Веско Маринов, но както се видя, той предпочита "агнешко", заради което се разведе с прекрасната си съпруга Мария, заменяйки я с 18-годишна балеринка.
Разравяйки старите архиви, установяваме, че гологлавият маг Астор и белокосият композитор Развигор Попов също са "баджанаци". Преди да разведе Разви, Мими Иванова е била съпруга на арменеца.
Абсолютно нечестно ще е, ако не направим и един лексикон за Лили Иванова, че тя ѕ помни всичките си мъже, ѕ не.
"Вечната и святата" на българската попмузика е направила "баджанаци" Янчо Таков, секссимвола Иван Лечев, композитора Иван Пеев, Асен Гаргов, Чочо Владовски, Виктор Калев и един доктор от родния й Кубрат, чието име дори ние не помним. Манекенката Елена Тихомирова, която стана "Мис България", бе забъркана в афери със сина на пластичния хирург на нашенските звезди доц. Бояджиев - Румен, заради което двамата се разделиха, както и с ексшефа на "Топлофикация" Валентин Димитров. Последният, както наскоро научихме, направил тайно стайче до кабинета си и го оборудвал с вана за перлен масаж, солариум и масажен стол за десетина бона, за да глези Елена. Последните новини около палавницата са, че в списъка на “баджанаците” е влязъл и мастит бирен бос.
Дисекцията приключваме с два куриоза. Първият е като изваден от филм на Емир Кустурица и придава нов смисъл на поговорката "Хубава работа, ама циганска". Както си спомняте, Софи Маринова направи "баджанаци"... баща и син. Петърчо и Дачо последователно заеха място в спалнята и сърцето на ромския славей, отскоро със силикон в пазвата. Очакваме продължение - зер, циганските роди са многобройни...
Евгени Минчев пък си има "баджаначка" в лицето на законната съпруга на Юксел Кадриев - Бонка. Преди време вип-ът съвсем неделикатно се изцепи, че водещият на новините на БиТиВи е бил неговата "булка-беглец", каквото и да означава това...


Вестник “Папарак”

Няма коментари: