вторник, 19 януари 2010 г.

ВДОВИЦАНА НА БАЙ МИЛЕ ПОРЪЧАЛА МАЛКИЯТ МАРГИН!



Силвия Панагонова, съпругата на убиятят бос от СИК Бай Миле, досущ в стила на Цеца Величкович пое бизнеса на съпругът си. Поне толкова колкото и позволяват силите. Милчо Бонев – Бай Миле и петимата му охранители бяха застреляни на 30 юли 2004 година в ресторант "Градина"-Славия в София. След случая до ден днешен обаче официални разкрития около убийството няма.
От свои източници на „ъндърграунд-медия” обаче разбра, че Силвия разполагала с информация за убийството но решила да се разправя с поръчителите сама. Тя била убедена че зад покушението стоят, братята Маргини и щяла да търси къс път към отмъщение. Информацията и била сигурна и потвърдена с фактът дори че малкият Маргин – Ники, стоял от страни в брониран джип по време на покушението.
„Милчо обичаше Маджо като брат, това беше човекът, с когото той прекарваше времето си”, каза вдовицата на Бай Миле пред съда. Тя казва още , че слабо е познавала Маджо, тъй като се запознала с него три-четири месеца преди убийството на съпруга й. Тя била убедена че,Милчо е убит по заповед и надзора на Николай Маренов – Малкият Маргин, като атака от кървавата война на него и брат му с Маджо. Сега Силвия търсела уникално жесток начин да си отмъсти и била убадана че няма да се спре пред нищо, защото чак сега се почувствала силна и имала ресурсите, както и контактите да го направи.
"ъндърграунд-медия"

1 коментар:

Анонимен каза...

vie vqrvate li si?!