понеделник, 18 януари 2010 г.

ДЕПУТАТ ЗАМЕСЕН В ТЪРГОВИЯ НА ДРОГА!!!


Телефонният номер на народен представител фигурира в GSM-a на арестувания днес Тони Банана, съобщиха източници от МВР. Дилърът бе прибран тази сутрин при спецакция на силовото министерство, насочена срещу наркоструктурите на братята Маргини. Депутатът бил "гръб" при проблемни ситуации, свързани с Банана или с подчинените му по-дребни дилъри, твърдят оперативни полицейски служители.



Предстои щателна проверка на "горещата" връзка, като името на човека от Народното събрание засега остава тайна.Тони Банана отговаря за наркоразпространението в жк "Свобода". Той е част от структурите на забегналите наркобарони Христофорос Аманатидис-Таки и Христо Вартерян-Исуса, наследени от Стефан Бонев–Сако и контролирани според МВР от братята Маргини.

Адвокатката на Сако пред БЛИЦ: Той не познава Маргините!
Клиентът й бе задържан покрай акция за “неутрализиране на престъпна група, ръководена от Красимир Маринов – Големия Маргин”. Според градския прокурор Николай Кокинов Сако бил изпълнителният директор, а Маргина – ръководителят на наркогрупата.

72-часовата мярка за неотклонение на Стефан Бонев изтича в неделя. “Не е ясно дали аз ще бъда тогава адвокат на г-н Бонев. Трябва да обсъдя това утре със семейството му, засега нещата са сложни и все още не мога да кажа със сигурност дали оставам негов защитник”, коментира пред “БЛИЦ” Вяра Братоевска, адвокатката на Сако.

На въпрос защо името на клента й се свързва с братята Красимир и Николай Маринови, тя отговори така: “Мога от негово име да ви заявя, че той никога не се е познавал с тези хора. Възможно е да ги е виждал, но това е било случайно и на обществени места.”

Интересна подробност е, че друг известен клиент на Братоевска е Радослав Темерута, който също се свързва със Стефан Бонев – Сако и е сочен като един от лидърите при продажбата на хероин в столицата.

През декември 2006 г. Братоевска оцеля като по чудо, след като неизвестни килъри откриха стрелба по нея и клиента й, докато отиваха на разпит в 6-о РУ на МВР. Тогава пострада само Темерута, който бе прострелян в главата.

AFERA.BG

Няма коментари: