вторник, 19 януари 2010 г.

ЙРОДАН СОКОЛОВ В ГЕЙ АФЕРА С МУТРИ!Името на известният от близкото минало демократ и държавник Йордан соколов било на път да бъде опетнено от скандалната информация за нестандартната му сексуалност и връзките му със знакови имена от ъндърграунда. Наш репортер се добра до информацията че известно софийско издателство подготвяло поредната скандална книга за прехода в която по нов начин са се разкривали връзките между мафията и властта.
В качеството си на вътрешен министър в първото правителство на Иван Костов, Соколов провел много „частни” срещи с сексуално податливи босове от което те успявали да изличат сериозна властова полза.
Покойният летописец на мафията Георги Стоев, пръв в произведенията си осветил подобните нестандартни контакти, осветлявайки сексуална връзка между босът от СИК Младен Михалев – Маджо и генерал Любен Гоцев, напомниха ни наши приятели в бранша и побързаха да уточнят че в конкретният случай се търси емтина сензация използвайки и постът и човешките слабости на един бивш представител на властта.

Няма коментари: