вторник, 19 януари 2010 г.

ЦЕЦА ЛЮБОВНИЦА НА СРЕТЕН ЙОСИЧ!



Сръбската турбо фолк, кралица Цеца Величкович – Ражнятович, била тайна любовница на спряганият за балкански крал на кокаина, бандит Сретен Йосич. Информацията изнесена от сръбският вестник „Курир”, безпощадно „обезчестява” изпълнителката на песента „Пиле”. Според журналистът, това си е направо гавра с паметта на покойният и мъж, войводата Аркан.
Да спиш с една от десните ръце на собственият ти съпруг, е повече от курвенско, може да се прави извод от материала. Цеца навсякъде тръби че все още не е прежалила Желко Ражнятович, пише и пее песни за него, капят сълзи от очите и стане ли въпрос за него. Освен че разочаровала феновете си, Цеца, озлобила и голям процент от близките си. Според повечето от тях госпожа Ражнятович, поднася на тепсия бизесът наследен от съпругът и в ръцете на Йоца Аместердама. Тази връзка не е нищо друго освен умишлено и най – нагло сядане на стола на Аркан, от страна на сръбският бандит.
В първите дни на официално обявената връзка между Цеца и Аркан, усилено се говореше че, войводата използва името на певачката за да изчисти своето. Същата ситуация сега може би се повтаря със Амстердамския. Дали Цеца всъщност не е един прост тампон за почистване, само времето ще покаже…

Няма коментари: