събота, 23 януари 2010 г.

Сензация! Подземната медия разкрива: АФЕРИТЕ НА ДИЛЯН ПЕЕВСКИ И АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ!



Пеевски СЕ СТРАХУВАЛ от Алексей Петров”, „Алексей Петров държи Пеевски на мушка”, „Делян Пеевски се разтрепервал само докато чуе името на офицера на ДАНС”. Това са само част от твърденията по медиите, когато става въпрос за сина на Ирена Кръстева и бившата барета.
Масово се раздуваха слуховете, че двамата изпитват обща неприязън един към друг, а маминият син си умира от страх от Алексей Петров. Медийният бос дори е забранил на редакторите си да се споменава за бившата барета по какъвто и да е повод. Затова по вестниците „Уикенд”, „Монитор” и пр. Не четем и ред за осветения агент на ДАНС.
И докато се чудим от какво толкова би могъл да се страхува Делян Пеевски, справка на razkritia.com откри интригуващ факт за двамата „врагове”. Според собствено разследване, Пеевски и Алексей Петров имат общо участие в Сдружение „Спортен клуб „Левски”. Пеевски участва в управлението наедно с още 15 други имена, също не по-малко известни. Но присъствието на Алексей Петров в списъка на управляващите редом до върлия си враг Делян Пеевски, наистина ни озадачи. Никъде досега не се е споменавала за подобно „сътрудничество” между двамата, никоя медия не е и намекнала за подобно приятелство. Не е тайна, че Делян Пеевски има участие в Сдружението, но за връзка с Петров – не откриваме нищо.

Справка от "Дакси"
Сдружение “Спортен клуб Левски” притежава дялове в още 12 фирми, сочи наша проверка в правния регистър „Дакси”. Ръководството годишно отчита крупни суми инвестирани в спортни бази, а основните пари идват от стопанска и търговска дейност – на територията на клуба има хотели, комплекси и други обекти.
Друг е въпросът, че клубът е регистриран като Сдружение с нестопанска цел, т.е. не се декларират приходи от трансфери на футболисти, от продажби. Но далаверите във футболните клубове не са обект на нашето разследване.
Излиза, че причината да не се обелва и дума за Петров по вестниците на Пеевски и Кръстева не е страх, а предпазливост. Прикриване на факти?
Целенасочено ли се афишира враждата между Пеевски и Петров, за да се отвлече вниманието от нещо друго, по-голямо и по-скандално? На какво си играят маминият син и баретата в приятелския кръг Пеевски-Доган-Петров? Замазване на очи ли бяха думите на бащата на медийния бос – Славчо Кънчев, че синът му се страхува от Алексей? Или през цялото това време двамата са били в комбина за източване на държава и връткане на далавери?




Свободно за крадене от другите медии....
както се вижда отчетливо този материал е публикуван в сутринта а часове по късно откраднат от разкрития при това най нагло...



Няма коментари: